Hej! Jag heter Sophie och jag är utbildad redaktör/journalist, men har också studerat konst på flera olika skolor, bland annat vid L’ecole Supérieur d’Art i södra Frankrike (där ljuset är som bäst). Jag brinner för hur ord och bild på olika sätt berättar – både var för sig och tillsammans.

 

ILLUSTRATIONER

Jag gör illustrationer till allt från (barn)böcker och inbjudningar till kläder och kortlekar. När jag skapar illustrationer använder jag ofta en spetsig, svart tuschpenna och akvareller. Se gärna inspiration i mitt galleri eller på min nyhetssida.

 

REDAKTIONELLT

Efter många års erfarenhet av digital kommunikation och redaktionellt arbete frilansar jag som redaktör, journalist och författare. Jag hjälper företag med content marketing, storytelling och konceptutveckling. Ibland är jag också fotograf, stylist och/eller webbsidemakare.

Sophie Bassholmen.jpg

FILOSOPHIE

Detta namn har jag använt sedan länge när det handlat om mitt skapande. Kanske står det helt enkelt för den kreativa och filosofiska delen av mig, Sophie.

 

MITT ERBJUDANDE

Låt mig hjälpa dig berätta din historia! Oavsett om du arbetar på ett företag eller är en privatperson kan jag erbjuda följande spektra av tjänster:

Jag målar.jpg

Illustratör

Använd unika illustrationer i din barnbok, artikel, på din webbsida, i din nästa kampanj eller varför inte i årsredovisningen. Du kanske vill illustrera din produkt och hur den används!

I min webbshop hittar du prints som kan vara fina inredningsdetaljer.

Tidningar_redaktör_1500.jpg

Redaktör

Som redaktör/webbredaktör tar jag hand om din innehållsproduktion, ser till att den håller en professionell nivå och anpassar efter kanal och målgrupp. Jag är erfaren projektledare och arbetar både strategist och operativt.

inbjudningar_1.jpg

Inbjudningsdesigner

Speciella tillfällen behöver speciella inbjudningar. Tillsammans skapar vi utifrån dina behov och önskningar personliga inbjudningskort, placeringstavlor, porträtt och mycket mer. 

Skribent 1500.jpg

Skribent

Det går också bra att anlita mig enbart för skrivande produktion. Jag älskar att skriva! Och skriver om det mesta, allt från personliga porträtt och inredningsreportage till plocksidor och kortare copy till sociala medier.

Recept_Mandeltårta.jpg

Fotograf, stylist

Som redaktör för tidningar inom mat och lifestyle har jag erfarenhet från foto, styling och receptskapande. Jag har även gett ut två kokböcker och anlitas för enbart fotouppdrag. Se exempel på mina receptuppdrag på Nyhetssidan.

Recept_Mandeltårta.jpg

Webbsidemakare

Behöver du hjälp att komma igång med en proffsig webbsida? Jag hjälper dig med utformning, bild och text, sökord samt håller en liten kurs så att du kan sköta din webbsida själv.