SMS FRÅN GRAVEN

Uppdaterat: 18 dec. 2019

Jag har fått äran att göra omslag och några svartvita illustrationer till serien "Lusia och gänget". De väldigt spännande böckerna är skrivna av författaren Annika W. Mattson.


Jag är så glad för vårt samarbete och hoppas verkligen Annika skriver fler böcker. Denna serie riktar sig till barn i åldern 8-12 år ungefär. Men jag tycker de passar både lite yngre och äldre (som mig själv). Finns där böcker finns, till exempel hos Adlibris eller Akademibokhandeln.

Sms från graven, av Annika W Mattson

Utdrag ur boken:

"Det är en regnig och blåsig tisdagsmorgon som allt börjar. Eleverna i klass 5B väller in i klassrummet och rör sig kring sina platser. De pratar och skrattar, några springer mellan borden precis som vanligt. De andra lärarna på skolan stänger dörrarna till sina klassrum och korridoren blir tyst. Men ingen Jonas dyker upp i dörren. Inget "Godmorgon världens gulligaste elever!". Det säger han varje morgon när han träffar klassen.Det är bara tyst.


Alla stirrar på dörren, som för att vara den första som ser Jonas släntra in så där trygg och glad som alltid. Men det händer inte. In kliver istället Margareta Svan, skolans rektor."


Dödens vita gympaskor och Skuggan i fönstret är de andra böckerna i serien om "Lusia och gänget"

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

LIV PÅ PAUS

YOGAKORTLEK