ABC I MIN TRÄDGÅRD

Tänk att få göra en egen ABC-poster, med väl utvalda växter och djur från min trädgård. Dem jag tycker det är värt att lära sig namnet på...


Så nu är den här, min alldeles egna ABC-poster. Det känns extra kul att den är färdig precis när min dotter Julie 6,5 år ritar bokstäver som aldrig förr och ljudar sig fram i alfabetets magiska värld.


Som sagt var, temat är en trädgård här i norden, med vacker Anemon, Pion och Rosenstjärna. Även små luriga humlor, fina fjärilar och en och annan hare.


Jag ville göra den svartvit då många ABC-posters är så färgstarka att ibland "försvinner" själva bokstäverna. Därför har jag målat dem med svart akvarell. Jag ville att bokstäverna skulle synas tydligt och mer än själva illustrationerna. Att den är svartvit gör den också neutral och enkel att inreda med, oavsett färger hemma.


Vi får se om jag gör en version i färg, men fler ABC-posters blir det nog för detta var jättekul. Hoppas ni gillar och vill shoppa i min nyöppnade butik. :)


ABC i min trädgård, poster 50x70

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla