Texta och måla på griffeltavelfärg, Flippin Burgers

Restaurangen Flippin Burgers har flyttat till ny adress och jag har textat ölsorter och shake-menyer så att tuschpennan ryker. Jag har jobbat med särskilda griffeltavelpennor, som krita fast i tuschform. De sitter bättre än vanlig krita och är kanske också lättare att måla med då det inte smular alls. I början kändes de lite begränsande, både vad gäller färg och tekniska möjligheter. Men allteftersom jag använde dem gillade jag dem mer och mer.

Efter någon dag upptäckte jag att restaurangens take away beställdes och hämtades vid en av de målade pelarna, vilket gjorde att många "hängde" just där. Gnuggande från jackor var inte så bra mot tuschen, men genom lite genomskinlig lack gjorde jag just dessa partier permanenta. :)

Galet goda hamburgare har de där också!

Kram Sophie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Arkiv

Etiketter