Fint ska det vara när man tvättar!

I mitt bostadshus har jag länge irriterat mig på den fula tvättstugan. Att tvätta är inte direkt min favoritsysselsättning, och en ful tvättstuga gör det inte roligare. Med bebis på g misstänkte jag att min tid i tvättstugan dessutom skulle utökas ytterligare, så jag utförde nyligen frivilligt en smärre tvättstuge-make-over. I princip handlade det mest om lite färg, men tänk vad lite färg kan göra. Den behöver inte ens vara färgglad... Föreningen bidrog visserligen med två torkskåp, och jag fick pengar till hyllor och lite andra smådetaljer, men pricken över i blev väl ändå golvet?! Genom att blanda upp den grå golvfärgen med vit golvfärg fick jag fram en ljusare nyans som jag målade rutor med. Jag målade rutorna för hand utan tejp, det blev mer levande och charmigt så. Säg till om du vill komma och tvätta åt mig nu...

Kram S

Etiketter: inredning mönster

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter