Snöglob till bordplaceringen

Ett kreativt och lite annat sätt att göra namnplacering till festerna. (Jag har stylat till en viss tidning, men den kommer ut först senare i butik. Dock vågar jag släppa lite på denna idé.) Bokstäverna har jag gjort i lera som man kan köpa i hobbybutikerna. Det är en sådan där lera som stelnar i vanliga ugnen, 110 grader i 30 minuter.

Tanken var först att limma fast dem, men det blev lite roligare att inte göra det. Då måste gästerna skaka burken för att lista ut vilken bokstav det är, och det är ju då en snöglob blir riktigt rolig.
För att vattnet ska vara trögflytande har jag droppat i glycerin. Sedan har jag använt två olika sorters glitter till just denna variant; ett lite tyngre som stannar på botten, likt en silverstrand. Sedan ett lättare vitt och silvrigt glitter.

Fredagskram!

Etiketter: fest pyssel

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter