Designar sajt!

Ibland brukar jag ta på mig designjobb av olika slag. Då jag har en hel del erfarenhet av webbdesign och och interkationsdesign samt även min bakgrund som redaktör/skribent har jag vid några tillfällen hjälpt företag sätta upp en hel webbplats.

Just nu har jag ett roligt sådant uppdrag. Det är Stockholms Tapetserarmästarförening som behöver en webbsida där de kan presentera sig och sina medlemmar. Vi har kommit ganska långt, nu gäller det för dem att fylla den med fint innehåll. Visar den sedan när den är klar så får ni också se! :)


Alvtapetseri.se är en annan sajt som jag designat. Det är häftigt vad en bra webbsida kan göra för ett företag. Med bra menar jag inte bara fin, utan också en webbsida som är sökordsoptimerad. Agneta som driver Alv Tapetseri har fått jättemycket nya kunder sedan hennes webbsida lades upp. Söker man på tapetserare Stockholm hamnar hon nästan längst upp dessutom.

Kram S

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter